MELLEMTRIN

Herstedlundskole i udvikling

Målsætninger for Herstedlund Skole

Vi vil distriktets børn – I vælger os

Du opnår dine mål – og du får den rette uddannelse

Vi har de dygtigste medarbejdere til at hjælpe dig

Alle er en del af fællesskabet – alle bidrager til fællesskabet

Velkommen til Herstedlund skole. Skolen hvor der plads til alle.

På Herstedlund skole går undervisning og dannelse hånd i hånd. Trivsel og læring er hinandens forudsætninger.

På Herstedlund skole glæder vi os hver dag til at modtage dit barn og være med til at sikre, at det kan leve op til verdens efterhånden komplekse krav. På Herstedlund skole tager vi dit barns undervisning seriøst. Det forventer vi også du gør som forældre. På mellemtrinet er det særligt vigtigt, at du som forældre er med til at søge for, at dit barn kommer læringsparat i skole.

Vi tilbyder til gengæld dygtige og ansvarlige medarbejdere til at sikre at dit barn får den bedst mulige undervisning. Vi er ikke længere videnseksperter, vi er navigatører i viden og viden er tilgængelig hele tiden. Mellemtrinet er en overgang fra det at være barn til at begynde at være et ungt menneske og derfor er dette også en helt særlig periode i både jeres og dit barns liv. En periode hvor jeres barn er i en rivende udvikling, socialt og følelsesmæssigt, men også fagligt.

Du vil opleve at dit barn vokser og tænker mere selvstændigt og at dit barn bliver præteenager med de udsving det nu medfører. Men du vil også opleve, at både det stof som dit barn arbejder med og de opgaver dit barn skal lave bliver sværere og kræver mere tid. Derfor er det super vigtigt, at I som forældre er med på banen og sikrer, at jeres barn både får den rette mængde søvn, mad og grænser, men også at i sørger for, at de får lavet lektier og læst og reflekteret over verden.

Hos os får du en Chromebook som hjælp til dit skolearbejde. Den skal bruges til at tage noter og lave opgaver på og vi forventer at du passer på den.

Når børn oplever, at de voksne samarbejder bliver de som regel rolige, selv om de kan være i indre stormvejr. Derfor er du altid selv velkommen til at søge hjælp hos dit barns lærer.