OM Herstedlundskole

Herstedlundskole, En positiv start på livet!

Herstedlundskole – Vi vil distriktets børn!

Herstedlundskole, har plads til alle. Vi går op i at du som elev trives og at der er et frugtbart og godt samarbejde med forældre på skolen. 

Since 2011

Herstedlund Skole er en folkeskole i Albertslund. Den opstod ved at Vridsløselille Skole og Hyldagerskolen blev lagt sammen i 2011. Der går ca. 650 elever på skolen. I dag præger skolen ingen spor af at have været lagt sammen med en anden skolen. Tvært imod er Herstedlundskole blevet en af Albertslund bedste skoler inden for de seneste år. Både i forhold til karakter ved afgangseksamen og i forhold til trivsel for elever på Skolen.

Hvorfor Vælge Os?

Du opnår dine mål – og du får den rette uddannelse

På Herstedlundskole, kender vi til det distrikt du/i kommer fra. Det betyder også at vi har rigtigt meget erfaring i hvordan vi på bedste måde får dig igennem folkeskolen med de bedst mulige resultater. 

Vi har de dygtigste medarbejdere til at hjælpe dig

På Herstedlundskole, går vi op i at have et dygtigt, professionelt og engageret personale som uddannet og efteruddannet i at håndtere læring og trivsel. Vi Bruger bl.a. Genoprettende Praksis, ICDP og har et resurse orienteret blik op alle børn. 

Alle er en del af fællesskabet – alle bidrager til fællesskabet

På Herstedlundskole, kan du føle dig hjemme. Vi ved at trivsel og læring går hånd i hånd og at det er vigtigt at vi fællesskabet kan rumme alle. Derfor går vi op i at der skal være plads til alle på vores skole. 

Vores Hjemme bane! 

Herstedlundskoles Ledelse

Søren Hald

Søren Hald

Skoleleder

Dorte Tygesen

Dorte Tygesen

Vise inspektør, Mellemtrins leder og administrativ leder

Sofie Hermann

Sofie Hermann

Indskolingsleder

Mia Kaas

Mia Kaas

Udskolingsleder

Mette Hoberg

Mette Hoberg

SFO

Kontakt os!

Ønsker du at komme i tontakt med os, så tøv ikke med at ringe til os. Klik her for at komme til vores kontakt side.

Herstedlundskoles Målsætninger

Downlaod Herstedlundskoles målsætning.