INDSKOLING

Herstedlundskole i udvikling

Målsætninger for Herstedlund Skole

Vi vil distriktets børn – I vælger os

Du opnår dine mål – og du får den rette uddannelse

Vi har de dygtigste medarbejdere til at hjælpe dig

Alle er en del af fællesskabet – alle bidrager til fællesskabet

INDSKOLING/ SFO

Velkommen til Herstedlundskole. Skolen hvor der er plads til alle.

På Herstedlundskole går undervisning og dannelse hånd i hånd. Trivsel og læring er hinandens forudsætninger.

Skolen i dag ligner måske udefra den skole, du kender fra du selv var barn. Men verden har ændret sig og det har skolen også.

På Herstedlundskole glæder vi os hver dag til at modtage dit barn og være med til at sikre, at det kan leve op til verdens efterhånden komplekse krav. Uddannelse i dag handler rigtigt meget om at kunne tolke, reflektere og forstå de systemer, som man skal kunne navigere i – både som barn og voksen.

Vi er ikke længere videnseksperter, vi er navigatører i viden og viden er tilgængelig hele tiden. På Herstedlundskole har vi derfor fokus på læringsprocessen og på at give dit barn de kompetencer, som skal til for at kunne klare sig godt –  både i livet og i uddannelsessystemet.

Indskolingen handler det om tryghed, læring i fællesskaber og at sørge for at dit barn får den rette basis grundviden og kompetencer til at kunne gå videre op på mellemtrinet og udskolingen.

Det er ikke noget vi kan gøre alene. Derfor er vores samarbejde rigtigt vigtigt for at dit barn trives i skolen. Vi er fælles om at uddanne børnene og uddannelsen slutter ikke, når dit barn har fri. Vi forventer, at du inddrager, opdrager og snakker med dit barn om verden.

Dit barn skal kende så mange ord som mulig, øve alfabetet og kunne tælle og regne, næsten inden det starter, men vigtigst af alt skal det opleve og bruge sine læring fra skole i den virkelige verden. Uanset om I handler sammen eller læser historier, besøger naturen eller hvad I nu gør, så er det alt sammen vigtigt for dit barns udvikling i skolen. Lige som din involvering og det gode samarbejde med skolen er.