Spændende nyhed om hufflepuff og gryffindor!

Spændingen stiger hos Hufflepuff og Gryffindor, da de nye aktiviteter gribes an, og kampgejsten forstørres gradvist. Der grubles mere og mere over spørgsmålet om hvorvidt, hvilket hus er mest innovativt, men betyder det, at husene ikke er så gode venner alligevel?

Dagen i dag startede ud med, at slibe tryllestave hos Hufflepuff. Disse skal senere anvendes i deres aktiviteter. Lærerne ser optimistisk på situationen med sammenblandingen, da eleverne udtrykker stor interesse for både aktiviteterne og fællesskabet, som desuden er en af deres vigtige værdier. Hufflepuff er opdelt i flere hold, hvor de hver især får muligheden for, at udvikle deres praktiske egenskaber. Eleverne tager hånd om aktiviteterne, og fremviser deres stærke sammenhold. Det ene hold står for, at lave cookies og vingummier til resten af holdet, hvor det andet hold klare opbevaringen. De skal nemlig lave nogle vingummi poser og cookie æsker, som hver elev i hufflepuff får med hjem. Stemningen er rar og eleverne udtrykker deres tilfredshed ved, at tage initiativ og bidrage til, hvad der eventuelt kan gøres bedre. 

 

Hvis vi kaster et blik på Gryffindor huset, bød dagen på en masse aktiviteter. Her blev der både anvendt balloner, tændt bål, malet ugler, sunget kampsang samt afprøvet kemi forsøg. Disse aktiviteter skal blandt andet bruges på sidste dag, hvor der afgøres om hvilket hus der vinder. Gryffindor går rimelig op i deres tre værdier, hvilket er venskab, fællesskab og samarbejde, som samtidig udnyttes på deres aktivitet udenfor med bål, snobrød og æbleskiver. Som sagt har alle fire huse fundet sine tre værdier, og vi kan hermed vurdere at mange af værdierne minder om hinanden. Det viser sig, at gryffindor huset har enorm positiv stemning og er glade for deres stilling i deres aktiviteter.    

Vi har i dag været på besøg hos Hufflepuff og Gryffindor og har taget os et lille kig rundt omkring i de to huse. Vi kunne desværre ikke få fat i husenes reelle ledere, men fik dog fat i ‘vicelederne’. Vi fik stillet dem et par spørgsmål, og begge viceledere var super entusiastiske og virkelig gæstfrie. Således gik interviewet hos Gryffindors.