Introduktion artikel
I dag genåbner, verdens mest kendte skole for magi og heksekunster! Bliver det mon en succes!
Hogwarts genåbner med nye værdier og mål. Hvad mon fremtiden vil bringe på. Hvilke slags værdier bliver fundet i de forskellige huse. Kan de uoverensstemmelser der var imellem dem, blive lagt til side, eller vil social arv tage over når gryffindor og slytherin igen mødes!
Jakob Kyu SchønemannJakob KyuSchønemann
november 13, 2022
jako274a@akskole.dk
Genåbning - succes eller fiasko!
Billederne er fra den nye Hogwarts
Vi har alle været der, altså dem af os som var fine og dygtige nu. Nu åbner elite skolen igen dørene op for pøblen, og denne gang med nye værdier. Men bliver det en succes eller en kæmpe fiasko. Med så meget historie og med så mange der kender historien, bliver det svært at flygte fra den sociale arv, når Hogwarts igen åbner dørene op på ny i dag for elever. Engang for mange år siden var hogwarts den sidste skole, hvor Lord Voldemord blev besejret. Siden da har skolens ryg og rygte kun gået ned af. Nu genåbner den på ny.
Dumbledore var der kun en af. Uden han Klare den aldrig. Hvem skal lede skolen nu!
Harry PotterHarryPotter
Hvem bliver Quidditch mestre i år!Hvem bliver den nye Dumbledore!
Man kan undre sig over hvem de 4 nye headmasters er! har du overhoved erfaring med at drive en magisk skole. Hvem er den bedste til magi, Hvilke værdier vil de indfører i husene og hvem vinder i Quidditch i år. Er der mon overhoved styr på tingene når de åbner. Vi er spændte og kan ikke vente med at se hvad de finder på. En ting er sikkert. Baren er sat højt!
Hvem bliver Quidditch mestre i år!
Når skolen åbner, åbnes der igen op for at spille quidditch. Vi er mange der spændte på årets turnering og udfaldet. Vi glæder os til at se opstillingen og dem som skal spille. Bare Hogwarts nye værdier ikke ødelægger konkurrencen. Vi vil i hvert fald følge kampene tæt og hører om hvem de nye stjerner bliver på holdene. Gad vide om vi får lynet at se på banen. I år har jeg hørt at der som noget nyt spille en turnering for både de ældste og de yngste. Det bliver spændende at se!
Billederne er fra den nye Hogwarts
Hogwarts har været lukket i fler år nu åbner de igen.<br /><br /> Hogwarts er den mest kendte skole for magi og heksekunster. <br /><br /> Hogwarts er delt op i 4 huse som alle har en historie og nogle af de mest magtfulde magikere vi har set i verden. <br /><br /> Albus Dumbledore er den mest magtfulde troldmand der har styret skolen.
Vil mørket vende tilbage på Hogwarts eller vil de nye værdier vende den sociale arv!
Vi er mange der spændt venter på åbningen. Men også mange der husker hvordan de gik sidste gang. Lord Voldemord overtog verden for en kort stund, men blev besejret af de gode. Han var en stor del af Slytherin huset arv, kan de mon få vendt den historie til et positivt spin. Eller er huset foreviget dømt til opdrage mørkets fyrster! Kan de vende deres ulykke og skabe nye værdier som vil sikre at alle er velkomne i deres hus.